
![eBook - Historia piątkowej pizzy [PDF]](/environment/cache/images/300_300_productGfx_97.jpg)

eBook - Historia piątkowej pizzy [PDF]
Opis
Spis treści:
1. | Ciasto na pizzę | str. 4 |
2. | Łagodny sos do pizzy | str. 6 |
3. | Przyprawa do pizzy | str. 7 |
4. | Sos czosnkowy | str. 8 |
5. | Ostry sos do pizzy | str. 9 |
6. | Pizza - Na drzewie | str. 10 |
7. | Pizza - La Casa De Pizza | str. 12 |
8. | Pizza - PePe | str. 14 |
9. | Pizza - Kepi | str. 16 |
10. | Pizza - Randkowa | str. 18 |
11. | Pizza - Drwal | str. 20 |
12. | Pizza - Na Ostro | str. 22 |
13. | Pizza - WegeŚmegeRege | str. 24 |
14. | Pizza - Chicago | str. 26 |
,,Historia piątkowej Pizzy cz.1” to przepiśnik, którego tworzenie zajęło nam ponad rok a przepisy, które się w nim znalazły przeprowadza cię przez nasze wspomnienia. W pizzach zawarta jest nasza mała historia i mamy nadzieję, że i tobie sprawi radość.
YouTube : Jak prawidłowo rozciągać pizzę?
Jesteśmy Marta i Krzyś, wspólnie prowadzimy kanały na youtube, w których znajdziesz masę rozrywki, dobrego humoru. Dowiesz się wielu przydatnych rzeczy i zaskoczymy cię wiele razy. Nasz mały serial o życiu da ci rozrywkę i chwilę zapomnienia od codziennego zgiełku a przy okazji wprowadzi do twojego życia pozytywną energię i garść inspiracji.
Mamy nadzieję, że nasza tradycja rodzinnej, piątkowej pizzy zagości i w twoim domu:)
Ten przepiśnik został stworzony z myślą o tym, aby wspólne gotowanie było przyjemne i satysfakcjonujące. Ten niesamowity pdf zaangażuje twoją rodzinę, a piąteczek, piątunio, piątusio nie będzie już tylko końcem tygodnia pracy, ale przede wszystkim początkiem wspólnego, rodzinnego, weekendowego szaleństwa. Kolekcjonuj swoje wspomnienia. Niczym się nie martw, my zadbamy o to, aby dostarczyć ci w najbliższej przyszłości pomysłów na przepyszne dania z których każde będzie niosło historię naszą i mamy nadzieję, że również twoją.
Ebook w formacie PDF
Dane techniczne
ISBN | 978-83-967350-0-3 |
Stan | Plik elektroniczny, do pobrania po opłaceniu |
Format | |
Autor | Tomaszewska Marta |
Autor | Tomaszewski Krzysztof |
Kategoria | kuchnia |
Język | polski |
Rok wydania | 2023 |
Wydawnictwo | Labla Krzysztof Tomaszewski |
Ilość stron | 26 |
Pola Persson
Jak pięknie jest wydana. Nosz jestem zakochana
Karolina Stadniczuk
Przepiśnik CUDOWNY!!! Z przepisami od ciasta, poprzez sosy, przyprawy aż po składniki na wierzch pizzę robiliśmy w sobotę i już wiemy że w kolejną również wjedzie pizza i w kolejną i kolejną!!! Mimo że jest w PDFie musiałam go sobie wydrukować i mieć w kuchni na półce z przepisami bardzo polecam, a te kadry zawarte w przepiśniku no coś pięknego
Magda N
Przepiśnik BAJKA poprostu. Piękne zdjęcia, wszystko dopracowane na maxa , aż chciałoby się polizać ekran . Piec już jedzie więc będzie pizzunia . Juz widzę jak jest wydany w 3 częściach !!! Każda część już ma swoje miejsce na półce !! Więc czekam.
Martyna
To mój pierwszy kupiony ebook i już wyczekuje na drugą cześć:)
Magda
Czuć miłość ..do pizzy i do pracy. Piękne wykonanie. Cudowne zdjecia.Ja osobiście czekam na następne wydania.I miejsce na półce zarezerwowane na papier, bo jednak co książka to książka.
Kasia
Cudowny przepiśnik, super zorganizowany łatwo się odnaleźć. Co do samych przepisów na pizze rewelacja jak z dobrej pizzeri widać że kawał serducha w to włożone.
Marika Kubiak
Przepychota! Polecam całym serduszkiem przepisnik! Ciasto i sosy idealne. Pizzunia wychodzi perfekcyjna. Dodatkowo wydanie dopięte na ostatni guzik, widać ogrom pracy włożonej w projekt. Gratulacje i jeszcze raz polecam ! ;)