Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej 300 zł
Historia piątkowej pizzy - Książka kucharska w formacie PDF
Opis
Spis treści:
1. | Ciasto na pizzę | str. 4 |
2. | Łagodny sos do pizzy | str. 6 |
3. | Przyprawa do pizzy | str. 7 |
4. | Sos czosnkowy | str. 8 |
5. | Ostry sos do pizzy | str. 9 |
6. | Pizza - Na drzewie | str. 10 |
7. | Pizza - La Casa De Pizza | str. 12 |
8. | Pizza - PePe | str. 14 |
9. | Pizza - Kepi | str. 16 |
10. | Pizza - Randkowa | str. 18 |
11. | Pizza - Drwal | str. 20 |
12. | Pizza - Na Ostro | str. 22 |
13. | Pizza - WegeŚmegeRege | str. 24 |
14. | Pizza - Chicago | str. 26 |
"Historia Piątkowej Pizzy" jest wyjątkowym przepiśnikiem, którego powstanie wymagało ponadrocznej pracy.
Zawarte w nim przepisy nie tylko wprowadzą Cię w świat kulinarnej sztuki, ale także zabiorą Cię w podróż przez nasze wspomnienia.
W każdym przygotowanym daniu kryje się nasza osobista opowieść, a naszym celem jest dzielić się tą radością również z Tobą.
W książce odnajdziesz nie tylko przepisy, lecz prawdziwe skrawki naszego życia, złożone w postaci wyjątkowych pizz.
Wierzymy, że ta tradycja – piątkowej pizzy w rodzinie – zagości również w Twoim domu.
Z miłości do gotowania, wspólnych chwil spędzonych przy stole oraz przyjemności tworzenia, powstał ten przepiśnik.
Jest on stworzony z myślą o tym, by wspólne gotowanie stało się nie tylko zadaniem, ale również pasją.
Przyjemność i satysfakcja płynąca z przygotowywania tych dań mają za zadanie tworzyć wyjątkowe chwile w kręgu Twojej rodziny.
Cenna treść tego niezwykłego PDF-a z pewnością zainteresuje i zaangażuje wszystkich członków Twojej rodziny.
Za sprawą "Historii Piątkowej Pizzy" piątki staną się nie tylko końcem tygodnia pracy, lecz przede wszystkim początkiem weekendowego rodzinno-kulinarngo szaleństwa.
Książka ta to nie tylko receptury, ale kolekcjonowanie wspomnień i chwil spędzonych razem.
Niech Twój stół stanie się areną dzielenia się opowieściami, smakami i chwilami radości.
Niech ta wyjątkowa książka wprowadzi Cię w nasz świat smaków, tradycji i przyjemności dzielenia się nimi.
Zapewniamy, że w przyszłości dostarczymy Ci więcej inspirujących pomysłów na wyjątkowe dania, z których każde niesie za sobą naszą historię – a my mamy nadzieję, że wzbogaci także Twoją.
YouTube : Jak prawidłowo rozciągać pizzę?
Ebook w formacie PDF
Dane techniczne
ISBN | 978-83-967350-0-3 |
Stan | Plik elektroniczny, do pobrania po opłaceniu |
Format | |
Autor | Tomaszewska Marta |
Autor | Tomaszewski Krzysztof |
Kategoria | kuchnia |
Język | polski |
Rok wydania | 2023 |
Wydawnictwo | Labla Krzysztof Tomaszewski |
Ilość stron | 26 |
Pola Persson
Jak pięknie jest wydana. Nosz jestem zakochana
Karolina Stadniczuk
Przepiśnik CUDOWNY!!! Z przepisami od ciasta, poprzez sosy, przyprawy aż po składniki na wierzch pizzę robiliśmy w sobotę i już wiemy że w kolejną również wjedzie pizza i w kolejną i kolejną!!! Mimo że jest w PDFie musiałam go sobie wydrukować i mieć w kuchni na półce z przepisami bardzo polecam, a te kadry zawarte w przepiśniku no coś pięknego
Magda N
Przepiśnik BAJKA poprostu. Piękne zdjęcia, wszystko dopracowane na maxa , aż chciałoby się polizać ekran . Piec już jedzie więc będzie pizzunia . Juz widzę jak jest wydany w 3 częściach !!! Każda część już ma swoje miejsce na półce !! Więc czekam.
Martyna
To mój pierwszy kupiony ebook i już wyczekuje na drugą cześć:)
Magda
Czuć miłość ..do pizzy i do pracy. Piękne wykonanie. Cudowne zdjecia.Ja osobiście czekam na następne wydania.I miejsce na półce zarezerwowane na papier, bo jednak co książka to książka.
Kasia
Cudowny przepiśnik, super zorganizowany łatwo się odnaleźć. Co do samych przepisów na pizze rewelacja jak z dobrej pizzeri widać że kawał serducha w to włożone.
Marika Kubiak
Przepychota! Polecam całym serduszkiem przepisnik! Ciasto i sosy idealne. Pizzunia wychodzi perfekcyjna. Dodatkowo wydanie dopięte na ostatni guzik, widać ogrom pracy włożonej w projekt. Gratulacje i jeszcze raz polecam ! ;)
Angelika Dźwigała
Kupiłam tego ebooka z czystej ciekawości nie spodziewałam się że wkoncu znajdę przepis na ciasto do pizzy oraz sos który zawsze będzie wychodził. Jestem mega zadowolona i dziękuję.
Angelika Dźwigała
Kupiłam tego ebooka z czystej ciekawości nie spodziewałam się że wkoncu znajdę przepis na ciasto do pizzy oraz sos który zawsze będzie wychodził. Jestem mega zadowolona i dziękuję.